OTKRILA NOVE DETALJE IZ ŽIVOTA: Evo ŠTA RADI I KAKO ŽIVI Ceca Ražnatović kada se kamere isključe!

Autor:

Zabava

04.08.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ceca Ražnatović otkrila kako živi kada se isključe kamere.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca Ražnatović

 

Naša najveća folk diva Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je kako izgleda njen život kada se kamere ugase.

- Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se kućnih poslova tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora - rekla je Ceca, pa otkrila kako izgleda život u njena četiri zida.

- Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca Ražnatović

 

Ceca je takođe otkrila da li i danas, kao kada su Veljko i Anastasija bili mali, živka i proverava svoju decu.

- Apsolutno! Oni su moja deca doživotno i već su se navikli na to. Kada su bili tinejdžeri bunili su se, a sada znaju kada ja pozovem da im je bolje da se jave nego da budem uporna dok ih ne dobijem - rekla je Ceca i otkrila koja je njena tajna da joj svaki koncert bude prepun:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca Ražnatović

 

- To je isključivo zahvaljujući dobrim pesmama. Ne postoji nikakva čarolija, tajna, recept... Imam veliki broj hitova, karijeru koja je stabilna i čvrsta, zbog čega moja publika dolazi na moje nastupe.

Za sam kraj Ceca je otkrila da li joj je neka njena pesma dosadila.

- Moram priznati da jesu. Imam favorite iz svog repertoara, takođe i neke koje publika voli, ali ja svaku pevam na isti način, sa istom emocijom i energijom - rekla Ceca Ražnatović za Alo..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading