(VIDEO) CECA BEZ TRUNKE ŠMINKE U OPUŠTENOM IZDANJU: Isplivao snimak šta pevačica radi NOĆU, ovakvu je sigurno niste videli!

Autor:

Zabava

18.07.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva pokazala kako se spremna pred naporan koncert.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Ceca Ražnatović

Folk diva Svetalana Ceca Ražnatović ovo leto provodi radno, što je pevačica i priželjkivala sve ovo vreme. Ona se trenutno nalazi u Crnog Gori, gde će imati svoj nastup u popularnom klubu, a tom prilikom Ceca je pokazala kako se priprema za napornu noć.

Svetlana je na svom Instagram profilu sa fanovima podelila video snimak na kom je pokazala sebe bez trunke šminke na licu, u potpuno opuštenom izdanju. Na sve to, Ceca je pokazala da pred nastup uzima zdrave namirnice, pa je ovog puta to bio suši. 

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ceca u opuštenom izdanju

Podsetimo, u mnogim gostovanjima na televiziji Ražnatovićka je uvek isticala da se pred nastup priprema vrlo naporno. Da pije dosta tečnosti i to samo vode, da ostavi duvanski dim i da pazi šta jede kako bi izgledala što odmornije i lepše pred svojom vernom publikom.

Nemamo često prilike da folk divu vidimo u ovakvom izdanju, ali ona je još jednom pokazala da nema problem da se pojavi bez šminke i u opuštenom izdanju, a sada smo zavirili i u to šta voli da jede pred nastup.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading