ĆERKA VESNE VUKELIĆ VENDI JE PRIRODNA LEPOTICA: Pevačica otkrila čime se baci njena naslednica, a evo kako ona danas izgleda!

Autor:

Zabava

17.07.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Vesne Vukelić Vendi izgledom oduševila sve.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Vendi

Pevačica i voditeljka Vesna Vukelić Vendi poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, a o njenim nastupima na vašarima se nadaleko čuje i komentariše. Ono što malo ko zna jeste detalje o njenoj porodici, a nedavno je i u jednoj emisiji otkrila po koji sočan trenutak, pa tom prilikom nahvalila svoju ćerku Nikoletu.

Vesnina ćerka Nikoleta je daleko od sveta poznatih, radi kao teniski sudija, a pored toga, uporedo studira i to na državnom fakultetu ekonomiju, zbog čega je Vukelićeva posebno ponosna. Vesna je u emisiji istakla da Nikoletu zaista ne zanima svet poznatih, kao i da nije iz tih voda, kao majka, te da je veoma posvećena i usresređena na obrazovanje i studiranje.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Vendi

- Nikada nije htela da bude ispred kamera. Ona je vrlo ozbiljan tip, do te mere da je preozbiljna. Ja sam njen sadržaj pratila od malih nogu, od rođenja, i za sve to vreme nikad nisam došla na ideju da je poguram da se bavi estradom, niti je ona to pitala - rekla je Vukelićeva i dodala:

- Ona je čovek koji se bavi naukom, odličan je đak, među najboljima, ako ne i najbolja. Nju je uvek ispunjavao rad na sebi, učenje i širenje sopstvenih potencijala. Ovo čime se ja bavim je za nju hobi, razbribriga, nešto što nije konkretno produktivno, nešto čime neko može da se bavi samo određeno vreme jer ozbiljni ljudi ne mogu da se bave neozbiljnim stvarima - dodala je Vesna.

Pogledajte kako ćerka popularne pevačica izgleda, lepotu je definitivno povukla na majku, budući da je Vendi dama sa estrada koja je uvek važila za jednu od najlepših i najatraktivnijih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading