SINDI POKAZALA NOVOG DEČKA: Objavila fotku iz kreveta, a tek njega da vidite, sav istetoviran, telo isklesano...

Autor:

Zabava

17.07.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stamenkovićeva napravila opštu pometnju na intervnetu zbog fotogragije iz kreveta sa novim dečkom.

RepublikaFoto: instagram.com/ivana.stamenkovic
Sindi našla novog dečka

Modelsica i pevačica Ivana Stamenković poznatija kao Sindi našla je novog dečka, a nedavno je u jednom intervju priznala da je ponovo zaljubljena i da se oseća napokon voljeno.

Iako ga i dalje definitivno krije od očiju javnosti, Sindi nije mogla da izdrži da ne pokaže koliko njen novi izabranik dobro izgleda. Atraktivna pevačica je na svom Instagram profilu okačila stori na kom leži sa novim dečkom na krevetu, drže se za ruke, a svi su odlepili kada su videli kako on izgleda.

Foto: instagram.com/ivana.stamenkovic
Modelsica Sindi

Sav istetoviran, isklesan i mišićav, Sindin novi dečko ležao je na krevetu, dok je ona prebacila noge preko njega i ''opalila'' fotku. Sindi dugo nije pričala o ljubavi, nakon što je imala ljubavnih brodoloma i drama, ali je nedavno rekla da je ponovo spremna da uplovi u romansu, koja joj je potrebna.

Foto: instagram.com
Sindi i novi dečko

Svaka žena voli kada iza nje stoji jak, moćan muškarac, a izgleda da je Ivana našla svog, a definitivno je da ga ne pušta iz ruke, kao ni on nju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading