(VIDEO) ANA NIKOLIĆ PIJANA KO ČEP? Isplivao snimak na kom pevačica mlati NOŽEM, pa uradila ovo!

Autor:

Zabava

17.07.2021

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je objavila snimak koji je postao viralan, a zbog onoga što je uradila internet se usijao.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ana Nikolić pijana

Pevačica Ana Nikolić pored bogate karijere, poznata je i po raznim skandalima koji su obeležili njeno postojanje na estradnom nebu, pa je ona odlučila da u tom ritmu i nastavi.

Naime, na Instagramu je objavila video, na kom je ona obučena kao žena feministkinja, dok u ruci drži nož, koji par sekundi nakon zabada u sto, izgovarajući ,,I ti isto...", a potom se nasmejala.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana Nikolić

U moru komentara, mnogi su primetili da se Nikolićeva ponaša kao da je pod dejstvom alkohola, zbog čega su se svi našalili na njen račun. Poznato je da pevačica voli da zbija šale na račun alkohola što javno, što privatno, tako da je to bio i ovaj put slučaj.

Provokativno obučena u odelo, sa izazovnim korsetom ispod njega, Nikolićeva je još jednom pokazala zbog čega je jedna od najjačih riba na našoj estradi. Podsetimo, Ana već godinama unazad važi za jednu od retkih pevačica koje ne kriju svoja emotivna stanja, kao i kako ih leče, a kako su njene pesme i spotovi povezani sa žestokim pićima, sasvim je jasno da je ovo bio samo jedan u nizu takvih trenutaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading