VRAĆA SE NA STARO: Nakon drame zbog otimanja dece, Tanja Savić progovorila o LJUBAVI, pa otkrila da li postoji MUŠKARAC u njenom životu!

Autor:

Zabava

18.07.2021

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja se odmara na crnogorskom primorju, gde pored uživanja, ima i angažmane.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Tanja Savić

Nakon žestokih i dramatičnih problema zbog supruga Dušana Jovančevića, pevačica Tanja Savić trenutno boravi u Crnoj Gori, gde se odmara i provodi vrele letnje dane, ali i radi. Tanja je posle dugog vremena ponovo nasmejana i spremna da daje izjave, pa je u razgovoru sa sedmom silom otkrila da li ima nekih lepih novosti na polju ljubavi.

Na pitanje da li je nabavila jahtu, jer je prethodne godine izjavila da će je za sledeću sezonu imati, Tanja je odgovorila:

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja

- Od jahte, kao što vidite, nema ništa, ni ove godine. Ali nismo radili, ipak korona, al' biće sledeće. Pa volim, bre, ko ne voli jahte. Volim ja i konje, i jahte, šta god. Nije meni problem (smeh). Ja volim i na konju da se vozim i na jahti, šta god, samo da stignem na lokaciju - rekla je Tanja, a onda prokomentarisala svoj ljubavni život i da li postoje neke novosti:

- Ma kakva crna ljubav, bre. Nema ništa od toga. Ja samo kuća i posao k'o Ekrem. Majke mi, kuća posao deca i to je to. Stvarno ne izlazim više - zaključila je Tanja. u razgovoru za Pink M.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tanja sa Đorđem i Maksimom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Đoka

18.07.2021 09:04

Dosta ljudi, dosta o ovoj lažovčini.

Vladica

18.07.2021 10:15

Odvratno se ponaša sa svojim lažima. Laže nas mesecima.

Toliko

19.07.2021 10:30

Lepa je i prirodno glupa. Samo jos da se ofarba u plavo i postace idealna zena svih "muskarcina". Samo se pitam gde se tu uklapaju sinovi za kojima je toliko kukala?