SAZNAJEMO: Zorica Marković pokreće novi biznis, psovke iz rijalitija je PATENTIRALA i sada će ih prodavati!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

17.07.2021

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učešće u rijalitiju joj je donelo veliki profit.

RepublikaFoto: Republika.rs
Zorica Marković sa majicom

Pevačica narodne muzike i rijaliti zvezda Zorica Marković odlučila je da pokrene sopstveni biznis. Jedno vreme se povukla iz medija što zbog zdravlja i problema koji su usledili, ali i zbog svetske pandemija koja je zadesila ceo svet.

Međutim, došlo je vreme da se Zorica vrati na velika vrata, pa je rešila da to bude u velikom stilu. Naime, tokom Zoričinog boravka u rijalitiju, njene psovke su i danas viralne, pa je ona odlučila da napravi iskorak i pridruži se influenserima. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zorica

Zorica je napravila biznis od svojih psovki, te ih je stavila na majice, koje će uskoro otići u prodaju. Veoma je srećna što joj omladina, ali i starija populacija traži da napravi svoj brend i patentira izjave koje su i danas viralne na društvenim mrežama.

- Zorica hoće da napravi foru, mislim to je Zorica, ona uvek nešto novo osmisli! Psovke će biti na majicama, njene, koje je patentirala, i to će prodavati - govori izvor blizak pevačici i dodaje:

- Nju je smorilo više da sedi, čekala je samo nešto da krene da radi, evo sada je ponovo otvorila kafanu, krenulo je sve super da radi, ona je krenula da nastupa i mnogo se bolje oseća.

RepublikaFoto: Republika.rs
Zoričina viralna psovka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading