BIKOVIĆ PROGOVORIO O OPTUŽBAMA BIVŠIH! Glumac poslao jasnu poruku javnosti!

Autor: Republika.rs/M.P.

Zabava

13.08.2021

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković progovorio je o optužbama bivših devojaka koje su ga optužile da ih je maltene psihički maltretirao, te da su prošle agoniju u vezi sa njim.

Republika

Foto: instagram.com/

Miloš Biković

 

Glumca Miloša Bikovića zatekli smo na 45. Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji gde će večeras premijerno biti prikazan film "Južni vetar -Ubrzanje".

Kako je poslednjih dana javnost uznemirena nakon tvrdnji njegovih bivših devojaka da su prošle agoniju dok su bile u vezi sa njim, te da javnost mora da zna istinu o tome kakav je on zapravo, upitali smo ga upravo kako komentariše ove navode.

- Situaciju sa devojkom komentarišem kao i sve u privatnom životu - rekao je Biković za Republiku.

 Podsetimo, pre nekoliko dana bivša devojka Mioša Bikovića, plesačica iz Rusije, Arina Vološina šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je obelodanila detalje veze sa glumcem. Ona Miloša predstavila bezosećajnim egocentrikom, koji ne mari za tuđa osećanja, te je istakla da je zbog njega izgubila godinu dana svog života. 

Na ove njene optužbe, nadovezala se i manekenka Barbara Tatalović sa kojom je glumac takođe bio u emotivnoj vezi. Ni ona ga nije štedela tvrdnjama da je se Biković veoma loše ophodio prema njoj dok su bili zajedno, te da maltene želi da zaboravi na ovaj period života.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading