KAPA DOLE GOSPODINE: Trener Sočija NAHVALIO Partizan i Grobare!

Autor:

Sport

13.08.2021

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana posle dramatične utakmice eliminisali su Soči u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Trener Sočija Vladimir Fedotov bio je nezadovoljan porazom svog tima, ali je mnogo lepih reči uputio Grobarima i fudbalerima Partizana.

- Prvo bih istakao podršku na stadionu, to je ono što svi priželjkujemo i očekujemo, to je nama vrlo nedostajalo u Sočiju - izjavio je Fedotov na početku, a onda je govorio i o dešavanjima na samom terenu.

- Timovi su pokazali vrlo ofanzivan fudbal, sa podjednakim šansama. Ekipe su dosta ravnopravno borile. Naravno, ovde je odlučio jedan trenutak pažnje, tako da mi nemamo priliku da se takmičimo dalje. Što se tiče produžetaka, mi smo imali šanse, ali smo ih propustili... - kaže Fedotov.

Za kraj, nahvalio je i Partizan.

- Videli samo da je protivnik dobio veliku podršku, učinio je sve što je bio moguće i ostvario je na kraju rezultat. U nekim momentima nam je nedostajala i koncentracija. Mi smo videli vrlo spremnu ekipu Partizana, ali to smo i očekivali, to je lider srpskog fudbala. To su sve spremni igrači, to je klub koji ima veliko iskustvo u evrokupovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading