SVI SE PITAJU KO JE NOVA DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA: Otkrivamo sve o MISTERIOZNOJ BRINETI sa fotografije! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

12.08.2021

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković uživa u vrelim letnjim danima, pompu je podigla fotografija na kojoj se videla zanosna brineta, sa zelenom torbom, a mnogi su pomislili da je u pitanju njegova nova devojku, koju krije od očiju javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/

Biković

 

Kao bobmba odjeknula je vest da je Miloš Biković otputovao sa novom devojkom na odmor, nakon ljubavnog skandala koji mu se desio sa bivšim partnerkama. Fotografija je postala istog trenutka viralna, jer se na njoj video Biković koji pozira, a u pozadini se videla misteriozna devojka koja nosi zelenu torbu. 

Mnogis u pomislili da se radi o novoj devojci, koju Biković želi da sačuva od medija, on se tim povodom nije oglašavao već nastavio da uživa u životu. Međutim, to nije u pitanju njegova nova ljubavna partnerka, već kuma. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Naime, misteriozna brineta sa kojom Biković provodi vreme u Hrvatskoj je zapravo njegova kuma Andrijana, koja i sarađuje sa njim. Ona je na svom nalogu na Instagramu objavila fotke sa Milošem, a evidentno je da uživaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading