ISPLIVALI ŠOKANTI DETALJI RASKIDA BIKOVIĆA I RUSKINJE! Glumac bio ucenjivan sve vreme?

Autor: Republika.rs

Zabava

02.08.2021

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Miloša Bikovića Arina Vološina tokom jučerašnjeg dana iznela je šokantne detalje iz njihove veze, međutim, izgleda da nije baš sve tako kako se čini.

Republika

Foto: instagram.com/

Miloš Biković i Arina Vološina

 

Isplivali novi detalji drame koja je juče uzburkala srpsku javnost, a tiče se Miloša Bikovića i njegovih bivših devojaka koje su ga javno otužile za nipodaštavanje, maltretiranje i grubost.

Naime, navodno je glumcu nameštena ova afera te da je on čak morao da lepoj Ruskinji sa kojom je bio u vezi da i određenu svotu novca na kraju njihove veze: 

-Ne mogu sada da otkrivam o kakvim detaljima se radi jer nije na meni da to otkrivam, kada već niko dosad to nije uradio. Ipak, moram da istaknem da se ne radi ni o kakvom "dokazu" bilo kakvog krivičnog dela, jer toga nije ni bilo, već o sasvim privatnim stvarima veoma intimne prirode za koje Miloš, jednostavno, ne želi da se povlače po medijima - tvrdi izvor "Blica".

On dalje tvrdi da je Bikoviću "skrenuta pažnja" da bi ti intimni detalji mogli da se "prošetaju" do srpskih tabloida, posle čega je on pristao da Vološini da "određenu otpremninu" za kraj njihove veze. O kakvoj se "otpremnini" radi, izvor pomenutog medija takođe nije želeo da otkriva.

Kada se "skretanje pažnje" ponovilo, Biković je odbio svaki dalji razgovor. Slučajno ili ne, Vološina je uskoro javno iznela optužbe na njegov račun i na Instagramu navela da je Biković promenio ponašanje prema njoj kada je otkriveno da su u vezi, kao i da je prema njoj bio veoma grub.

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - napisala je Arina Vološina na Instagramu.

Podsetimo, ovim takoreći optužbama na račun srpskog glumca pridružila se još jedna njegova bivša devojka, manekenka Barbara Tatalović. Ona takođe nije štedela Bikovića govoreći o tome kako je nipodaštavao u periodu dok su bili u vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading