OGLASIO SE BIKOVIĆ NAKON OPTUŽBI BIVŠIH DEVOJAKA! Glumčeva reakcija izazvala lavinu komentara!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.08.2021

23:55

Nakon što su dve bivše devojke Miloša Bikovića iznele uznemiravajuće optužbe na njegov račun, sada se i on oglasio ovim povodom.

instagram.com/

Miloš Biković

 

Tokom današnjeg dana bivša devojka Mioša Bikovića, plesačica iz Rusije, Arina Vološina šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je obelodanila detalje veze sa glumcem. Ona Miloša predstavila bezosećajnim egocentrikom, koji ne mari za tuđa osećanja, te je istakla da je zbog njega izgubila godinu dana svog života. Maltene je naglasila da je trpela torturu dok je bila sa njim u vezi i da više neće da ćuti.

Nakon što su njene reči odjeknule u domaćim medijma, optužbama se pridružila još jedna glumčeva bivša, manekenka Barbala Tatalović. Ona je podržala Arinu i dodala da je prošla kroz iste, ako ne i gore stvari tokom veze sa Bikovićem.

 

 

 

 

 

Svi su čekali reakciju Miloša Bikovića posle ovih optužbi. On se nije posebno izjašnjavao, ali je na društvenim mrežama komentarisao objavu u kojoj je rekao sve šta misli na ovu temu:

Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića" - napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

Komentari (0)

Loading