(FOTO) SA NJOM BIKOVIĆ NIJE IMAO INTIMNE ODNOSE: Evo GDE je NESTALA žena sa kojom glumac nije delio POSTELJU!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.07.2021

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je bila njihova zajednička odluka!

RepublikaFoto: instagram.com/leamilenkovic01
Zbog nje je bioo apstinent!

Popularni glumac Miloš Biković bio je u raznim vezama, a njegove partnerke su bez izuzetka bile prave lepotice.

Ovih dana mnogo se priča o njegovoj vezi sa glumicom Brankica Sebastijanović, koja je pažnju medija privukla ponovo zato što se par odlučio da do braka nemaju intimne odnose.

Ipak o ovoj glumici malo se zna, pa smo rešili da pogledamo šta se desilo sa njom od kad su ona i Biković raskinuli. Naime, njihova ljubav bila je velika, a kako piše "Story", svi su očekivali da će stati pred oltar, ipak to se nije desilo.

Glumica se nakon raskida sa njim skoro potpuno povukla iz javnog života, a tek je ponekad aktivna na društvenim mrežama, na kojima uglavnom objavljuje fotografije sa putovanja. 

Brankica je posle Bikovića bila u ljubavi sa Matejom Šijanom, bivšim producentom televizije "Avala", koji ju je pre izvesnog vremena verio, pisao je "Blic" pre nekoliko godina, a da li je danas i dalje sa njim ostaje pitanje misterije.

- Ne udajem se, daleko sam još od toga. Nije mi čak ni u planu. Ima vremena. Za sada samo idem na svadbe-  rekla je glumica za pomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading