BUBAMARI ZAKAZAO FOTOŠOP: Pevačica izbacila tange na nastupu, stomak joj kipio na sve strane!

Autor:

Zabava

07.08.2021

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara zaboravila je prošle noći da tehnike fotošopa ne deluju u stvarnom životu, zbog čega su mnogi bili šokirani njenim izgleda

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dara Bubamara

 

Dara Bubamara pevačica koja je poznata po ogromnim silikonima, vanvremenskim hitovima i ludoj energiji na bini, prošle noći održala je nastup na jednom prestoničkom splavu, a svi su bili u šoku zbog njenog izdanja. 

Naime, Dara je poznata kao neko ko ne krije da je mnoge intervencije radila na svom telu, pa je tako čak nekoliko puta menjala grudi za broj veći, pa je tako sada jedna od retkih pevačica sa najvećim silikonima na estradi. 

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official,

Dara Bubamara

 

Međutim, pored silikona i hijalurona, Dara su u više navrata prozivali da preterano koristi fotošop, koji je mnogim estradnim damama najbolji prijatelj. No, prošle noći to nije moglo da se vidi, pa su tako mnogi uputili Dari žestoke komentari, shodno onome što su imali prilike da vide. 

Nit kuka, nit izvajane zadnjice, a tange vire na sve strane, dok je njen stomak privukao pažnju svima. 

- "Šta nije u redu sa facom", "Pa ovo nije ona čoveče!", "Nije normalno u kojoj meri koristi fotošop", "Baš preteruj" - bili su samo neki od komentara šokiranih korisnika društvenih mreža na neprepoznatljiv izgled pevačice.

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading