NIKOLIJA POSLE POROĐAJA SE SKINULA U MINI BIKINI: Pevačica pokazala stomak, istakla grudi, a svi su gledali u OVAJ detalj!

Autor:

Zabava

07.08.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović se posle porođaja skinula u kupaći i pokazala da joj se stara linija vratila samo nekoliko nedelja nakon što je na svet donela drugu devojčicu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nikolija

 

Popularna pevačica Nikolija Jovanović nedavno je na svet donela ćerkicu, kojoj još uvek nije otkrila ime, jer kako je rekla u izjavi, tako se dogovorila sa njenim voljenim Reljom Popovićem. 

Međutim, ono što je sve iznenadilo jeste da je Nikolija povratila staru liniju samo nekoliko nedelja nakon porođaja. Iako mnoge žene i devojke imaju problema nakon porođaja da dugo ne mogu skinuti višak kilograma, Jovanovićeva je dokaz da se sve može kad se hoće. 

 

 

Naime, Nikolija je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju u kupaćem kostimu, a njena linija je dovedena do perfekcije. Telo zategnuto kao praćka, bez trunke šminke, a komentari su se samo nizali na račun njenog prelepog izgleda. 

 

 

Jovanovićeva je i inače poznata kao jedna od najatraktivnijih dama na estradnom nebu, koja svojim izgledom, stajlingom i pojavom uvek ostavi bez daha. Međutim, ovo su retke situacije u kojima možemo videti Nikoliju da se skinula u kupaći kostim, budući da se ne eksponira mnogo u javnosti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading