NAJVEĆA LJUBAV NEDE UKRADEN: Bio je stariji od pevačice 14 godina sa njim ima JEDNU ĆERKU!

Autor:

Zabava

07.08.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicina najveća ljubav Milan bio je od nje stariji 14 godina.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Neda Ukraden

 

Malo ko je znao ko je bio suprug pevačice Nede Ukraden i otac njene ćerke Jelene.

Reč je o Milanu Bilbiji koji je preminuo pre nekoliko godina.

Neda i Milan su se upoznali kada je pevačica imala 18 godina, zabavljali su se jednu deceniju, a u braku su proveli samo tri. Iz te veze je dobila svoje jedino dete, ćerku Jelenu. Od nje je bio stariji 14 godina.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Neda Ukraden

 

Pevačica je ispričala kako su se upoznali i počeli da se zabavljaju, a sve je počelo nakon njenog gostovanja u jednoj emisiji i upale pluća koju je zaradila zbog tog snimanja.

- Nazvao me je iz njihove redakcije Milan Bilbija, reditelj te emisije… Pošto sam se razbolela tada na snimanju i dobijem upalu pluća, a Milan me je nazvao i javila se moja mama. Rekla mu je “dete mi se prehladilo zbog te vaše emisije” i meni u posetu dođe Milan Bilbija… On je bio reditelj i bio je jedna potpuno drugačija faca od svih onih koje sam ja upoznala… Posle je on mene još jednom nazvao, pa još jednom i mi smo uspostavili to nešto malo više od prijateljstva priču, kasnije smo izašli na prvi dejt -  ispričala je Neda i dodala:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading