IMALA JE 47 SINOVA I SAMO JEDNU ĆERKU: Evo čime se bavi NASLEDNICA Esme Redžepove!

Autor:

Zabava

02.08.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Esma Redžepova imala je 47 sinova i samo jednu ćerku, a njena naslednica krenula je stopama svoje majke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Kraljica romske muzike Esma Redžepova, pored raskošnog glasa, bila je poznata po velikom srcu. Učestvovala je u brojnim humanitarnim akcijama, pomagala mnogim ljudima, a najviše poštovanja je zaslužila činjenicom da je usvojila 48 mališana. 

Ono što je intrigiralo javnost jeste da je Esma od ukupno 48 naslednika, usvojila 47 dečaka i samo jednu devojčicu. Naime, Redžepova je planirala samo da usvaja mušku decu, ali je pet godina pred smrt odlučila da usvoji

Republika

Foto: www.youtobe.com/IDJTunes.TV

 

Pokojna pevačica je bila oduševljena Eleonorom i za nju je imala samo reči hvale.

- Slažemo se odlično, baš kao majka i kći. Shvatila sam da je u kasnijim godinama bolje imati uz sebe žensko dete nego muško i nisam se prevarila. Eleonora je studirala na Univerzitetu u Skoplju. Sledeće godine diplomiraće solo pevanje, a već tri godine članica je benda koji me prati - govororila je Redžepova.

Republika

Foto: www.youtobe.com/IDJTunes.TV

 

Eleonora je nakon što je završila školovanje počela da izgrađuje muzičku karijeru i publici se pre nekoliko godina predstavila pod umetničkim imenom "Malisha".

Mlada pevačica tada nije krila da je i dalje boli majčina smrt:

 - Njen odlazak me je rastužio do bola, trebalo mi je dosta vremena da počnem da živim normalno i nastavim dalje. I dalje verujem da me čuva sa neba i da se raduje što sam nastavila njenim stopama - rekla je tada Mališa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading