SEKI DOSTA PEVANJA? Pevačica skida tetovaže, pa započinje NOVI BIZNIS!

Autor:

Zabava

02.08.2021

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić rešila da promeni život iz korena.

Republika

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić otkrila je da planira da se reši određenih tetovaža, ali i da proširi svoj hobi, poljoprivredu, na veće razine, jer kako kaže ona i Veljko se trenutno bave uzgajanjem organskog voća i povrća, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Seka Aleksić skida tetovaže

 

Naime, pevačica je odlučila da skine tetovaže, te je neke od ranijih počela da skida jednu po jednu. Ona se konsultovala sa svojim duhovikom i tada shvatila da joj kao majci tetovaže više ne priliče.

Pored toga, Seka i njen suprug Veljko, počeli su da uzgajaju organsko povrće, a kako im dobro ide, planiraju da delatnost i prošire.

- Tako je. Veljko i ja se bavimo uzgajanjem organskog povrća i planiramo proširenje, ali o tom po tom. Sve što se kupuje je previše prskano, pa smo iz tog razloga došli na ideju da uzgajamo nešto za nas - rekla je pevačica u jednoj emisiji.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sekini sinovi

 

Seka je istakla i da bi  nakon sinova Jakova i Jovana volela da dobije još dvoje dece - devojčicu i još jednog dečaka.

- Vidim sebe kao majku tri sina i jedne ćerke. Želim svim ženama da kažem, koje se bore za potomstvo, da je potrebno iskustvo, vreme, molitva. Potrebno je da u glavi budete spremni na to. Morate da znate da to nije lako i morate da verujete. Ja sam pravi primer svega toga. Prvo dete sam čekala sedam godina. Bilo je teško, naporno, padala sam i ustajala. Verujte, imajte svoje duhovnike i lekare i sve će biti dobro - zaključila je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading