(FOTO) ISKASAPIO ME JE, TRAGIČNO SE SVE ZAVRŠILO: Rijaliti zvezda prošla PAKAO zbog PLASTIČNOG HIRURGA, ispričala sve detalje!

Autor:

Zabava

26.06.2021

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila sve što joj je stajalo na duši.

RepublikaFoto: Youtube printscreen/Aleksandra Subotic
Aleksandra Subotić

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić nakon što je završila sezonu u Zadruzi, povukla se iz medija i posvetila se svom fizičkog izgledu, emotivnom životu i majčinstvu.

Aleksandra je poznata i po svom atraktivnom izgledu, a o njenoj varijaci sa kilažom slušali smo mesecima tokom njenog boravka u rijalitiju Zadruga, zbog čega se i više puta svađa sa tadašnjim emotivnim partnerom Davidom Dragojevićem. 

RepublikaFoto: Youtube printscreen/Aleksandra Subotic
Aleksandra

Njena majka, Ljuba Pantović zakopala je ratne sekire sa ćerkom, nakon čega je usledila i saradnja, te joj je ona najviše pomogla da sredi svoj problem sa kilažom. Nakon što je uspela da sredi sve što joj je pravilo problem, na red su došli i treći po redu silikoni u grudima.

Aleksandra je prvo povećanje grudi implantima uradila vrlo mlada, zbog čega je zadobila velike probleme sa kičmom, o čemu je snimila i ceo video klip u kom je objasnila i zbog čega se odlučila na treću operaciju, ali i kako je bila unakažena od strane poznatog hirurga.

RepublikaFoto: Youtube printscreen/Aleksandra Subotic
Aleksandra

- Ja sam poželela da povećam svoje grudi, naivno sam prestupila tome, otišla sam po preporuci kod jednog doktora, nisam uzimala za ozbiljno loše komentare. Operisala sam se kod izvesnod Dragana M. neću reći njegovo prezime, to što je on meni uradio, em je to uradio nestručno, em me je iskasapio... Uradio je operaciju kao da sam ja uzela nekog da operišem. Dobila sam grudi koje su ličile na nemačku da ne kažem ja zvezdu. Bila sam nezadovoljna, bila je tragična operacija koja se tragično završila, psihički se loše odrazilo na mene, svi su mi pričali ne izgleda lepo - ispričala je Aleksandra u svom vlogu o operaciji grudi.

Ona je kasnije u svom vlogu prikazala i ostatak procesa kako je prošla operacija, te je istakla da je vrlo zadovoljstva novim grudima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading