(VIDEO) IZVINI IVV: Ša poslao BIVŠOJ SUPRUZI Ivani emotivnu poruku, a kleo se u Tarinu ljubav!

Autor:

Zadruga

26.06.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puca po svim šavovima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša se izvinjava Ivani

Nenad Aleksić Ša je sve odlučniji da raskrsti sa Tarom Simov, pa je nakon današnjeg razgovora sa Markom Đedovićem, rešio da izbriše sve uspomene na nju, a koje su se nalazile na ogledalu iznad njegovog kreveta.

On je uzao krpu i vodu, pa obrisao tragove karmina, skinuo sve sličice i nalepnice, pa nastavio dalje. Našao je novi karmin, pa napisao jedno veliko - Izvini ivv, i stavio srce, kao jasnu poruku njegovoj bivšoj ženi.

Reper je prethodnih dana imao nekoliko emotivnih slomova zbog svega što je uradio u rijalitiju, tokom kojih je usledilo i javno pokajanje, nakon čega je raskinuo vezu sa Tarom Simov, u čiju ljubav se sve vreme kleo. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša

Nakon što je saznao da je Ivana promenila lokaciju frizerskog salona koji su otvorili u toku braka, Ša je odlučio da se na sve načine iskupi bivšoj supruzi, a sve vreme pokušavajući da dobije drugu šansu. On je i ovaj put prevazišao očekivano i napravio potez koji je zadrugare iznenadio, a ostaje nam da vidimo kako će Ivana na sve to odreagovati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading