(FOTO) IVANA ALEKSIĆ U DRUŠTVU MISTERIOZNOG MUŠKARCA: Reperova supruga objavila LEPE VESTI, ovo će Ša dotući!

Autor:

Zadruga

26.06.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbuđena je.

RepublikaFoto: instagram.com/nenad_aleksic_sha
Ivana i Ša

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša Ivana Aleksić donela je odluku da promeni salon koji je stekla tokom braka sa reperom. Nakon ove njene odluke, Ša je dobio ,,šamar realnosti", zbog kog je usledilo pokajanje, pa i raskid sa Tarom Simov.

Međutim, Ivani to nije bilo bitno, iako se oglasila i izjavila za Pink.rs da je ostala šokirana njegovim potezom, ali da je brak već okončan. Ša se pokajao javno i tražio drugu šansu od bivše supruge, zbog čega su mu svi zadrugari čestitali, koji su se urotili protiv Tare.

Na Instagram profilu Ivana je objavila fotografiju da su radovi na novom salonu privedeni kraju, te je sa pratiocima podelila mali delić atmosfere iz salona.

Foto: instagram.com/_ivv_
Ivana pokazala salon

Ivana je otkrila da se salon nalazi na Vračaru, a sve je privukao muškarac koji se našao na njenom storiju. U pitanju je verovatno majstor koji je završavao radni sto.

Ostaje nam da vidimo kako će Ša reagovati na ovu informaciju, zbog koje mu nije bilo prijatno ni prvi put kada ju je čuo. Podsetimo, Ša je zbog informacije da je Ivana promenila lokaciju salona briznuo u plač, zbog čega su svi bili šokirani. On je priznao da je salon koji su zajedno stekli deo njihove prošlosti koja mu mnogo znači, jer je Ivana neko ko je bila uz njega kada nije imao ništa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana i Ša sa Zoranom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading