JOVANA JEREMIĆ ZAPOMAŽE, NAŠLA SE U STRAŠNIM PROBLEMIMA: Moraću da pozajmljujem NOVAC!

Autor:

Zabava

10.06.2021

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić dala je otkaz na televiziji "Happy" i sada se svi pitaju gde će naći novo uhlebljenje, a onda je otkrila da se susreće s novim problemima.

Foto: ST/Petar Divac
Nije imala drugog izbora... Jovana Jeremić

Jeremićeva ipak ima sreće proteklih dana jer je dobila stan u vrednosti od 100.000 evra, ali je morala da podigne kredit da bi ga opremila:

- Jovana se snalazi na sve načine, kako bi svojoj ćerki ispunila sve želje. Cilj joj je bio da transferom na novu televiziju dobije stan, međutim, sada će morati da pogine kredit kako bi ga opremila. Ona živi kao svi ljudi koji prosečno zaradjuju, jedino što je sad ovim potezom i prelaskom dobila stan, što svakako nije malo – priča izvor za “Blic”.

RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Želi da obezbedi ćerkicu... Jovana i Lea

Ovim povodom oglasila se i sama voditeljka:

- Podigla sam kredit kako bih kupila nameštaj i opremila stan. Svesna sam da sam sve svojim radom i trudom zaradila, nisam bila ničija ljubavnica. Imam pošten obraz za razliku od mnogih koleginica, prolila sam krv, suze i znoj kako bih ostvarila svoj cilj. Jeste mi teško, moraću da pozajmljume i novac, ali svesna sam da to sve ostaje mojoj ćerki Lei. Za nju se borim i za nju dišem – prokomentarisala je Jovana Jeremić za “Blic”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ivan

10.06.2021 07:27

Dok god ovakve spodobe budu dobijale stanove na glupost ovaj svet nece krenuti na bolje. Nekad se to zvalo dvorska luda, a sad dvorske lude po youtube i ostalim glupostima nikad bolje finansirani dok oni koji pare prave nikad manje placeni.

Odgovori 11 0
Kristina Milenković

10.06.2021 12:41

Lako je ne biti ničija ljubavnica kad te niko neće za ljubavnicu.

Rade

11.06.2021 08:09

@Kristina Milenković - Ali hoće kombinaciju. Jedan udarac i zbogom.

cica

10.06.2021 12:52

Stvarno nije u redu da joj kupi stan a da ga ne opremi,bezveze.