OBAVLJEN PRVI LET IZ PODGORICE: Avion Er Montenegro svečano sleteo u Beograd

Autor:

Vesti

10.06.2021

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečanim dočekom aviona Er Montenegro, koji je u 08.45 sati doleteo iz Podgorice, danas je na aerodromu Nikola Tesla obeležen prvi let kojim je označen početak letačkih operacija novog crnogorskog nacionalnog avio-prevoznika ka Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/A6AviationProduction
Foto: Ilustracija

Prvim letom nove nacionalne avio-kompanije ToMontenegro, iz Podgorice u Beograd doputovao je i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović. Nakon što je Montenegro Erlajns prestao da leti krajem prošle godine, Vlada Crne Gore je odlučila da pokrene novu kompaniju.

U međuvremenu je u Montenegro Erlajnsu otvoren stečaj. Er Montenegro novi je naziv brenda pod kojim će leteti avioni prevoznika ToMontenegro.

- Naziv brenda je verbalni iskaz čija je uloga osnovna identifikacija brenda od strane javnosti i on se često razlikuje od naziva kompanije, nosioca brenda - saopšteno je iz ToMontenegra u aprilu. Dodaju da je na adresu novog avio-prevoznika stiglo više od 500 predloga za novi naziv i logo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading