JA SAM ŽENA BIZNISMEN, A NE PROSTITUTKA: Jovana JEREMIĆ otkrila SVOJU TAJNU, pa progovorila o PREDRASUDAMA!

Autor:

Zabava

08.06.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka iskreno govorila gostujući u emisiji.

Foto: Aleksandar Nalbantjan
Jovana Jeremić ponovo surovo iskrena

Bivša voditeljka Hepi televizije, Jovana Jeremić otvorila je dušu za jedan intervju, i poručila da iza nje stoji jedino rad, ali i da je ostvarila dosta kontakta koji bi joj mogli biti od pomoći.

- Ja nemam pravo na grešku zato što sam specijalac u ovom poslu. Nemam prava na grešku jer nemam nikoga ko stoji iza mene sem moj rad. Da sam omašila i jedan milimetar, bila bih skrajnuta. Sada je drugačija situacija, afirmisala sam se, imam dosta prijatelja u sferi medija. Stekla sam ih svojim radom, načinom življenja i time kakav sam ja čovek. Videćemo šta će se dalje događati u budućnosti, gledaoci će uživati- u dahu je ispričala Jovana Jeremić u jučerašnjem TV gostovanju i ističe da nikada nije preterala.

- Ko smatra da jesam, taj nije za šou biznis. Ja živim od ovoga, ja kupujem i kupovaću od ovoga što radim. Nisam običan voditelj, ja sam mozak operacije. Ja sam žena biznismen u šou biznisu. Ja nemam alternativne načine zarađivanja. Ne bavim se najstarijim zanatom na svetu, bavim se specifičnim novinarstvom jer sam i ja blago iščašena. Imam te umetničke crte- kaže Jovana.

Pohvalila se i da su društvene mreže od nje napravile mega zvezdu. 

 

 

- Brucoši, srednjoškolci svi se oni slikaju sa mnom. Njima je to interesantno jer sam ja žena koja ruši predrasude u Srbiji. Mene vole iskreni, pažljivi i pošteni ljudi. A ovi kvaziintelektualci i neradnici, ovi što piju kafu do 12 po vračarskim kafićima onii komentarišu Jovanu Jeremić...- istakla je.

Na pitanje kada je bila najponosnija u svom poslu Jeremićeva kaže:

 

 

- Ja sam žena od biznisa i neće mi biti teško da na to odgovorim. Bila sam ponosna kada sam počela da radim jutarnji program i kada je šer bio 24. Kada sam 28. decembra 2019. preuzela jutarnji program bilo je mnogo nevernih toma. Pitali su se kako će jedna rijaliti voditeljka to da radi, šta je ona umislila, ona je jedna lujka koja je zalutala na televiziju. Ali evo ja sam znala šta radim. Ali neću da otkrivam tajne kako ja pravim ovoliki šer. Ovo su male tajne velikih majstora. Te tajne ću preneti mojim učenicima kad ih budem imala i koji će nastaviti da rade kada mene ne bude bilo u ovom poslu- rekla je gostujući na Studiu B.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading