ANA SEVIĆ SPREMA SVADBU: Slavlju će prisustvovati 300 zvanica, a evo kada planira VELIKI DAN!

Autor:

Zabava

09.06.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević pohvalila se ogromnim vereničkim prstenom uz objavu na svom profilu na Instagramu, kao i da je svom izbraniku i ocu svoje ćerke Sene, Danielu Nedeljkoviću rekla sudbonosno "da".

RepublikaFoto: e-stock agency
Spremni za svadbu...Ana i Daniel

Nakon ovog čina, koji je Daniel upriličio u tajnosti i za koji je Ana saznala tek kada joj je uručio prsten, njih dvoje planiraju i svadbu:

- Daniel je često pažljiv prema Ani, izvodi je i obasipa skupocenim poklonima, a ona nije imala pojma da planira da je zaprosi. Dugo je čekala i nadala se toj veridbi, ali nakon porođaja se posvetila ćerkama i nije joj bilo ni na kraj pameti da će se to baš sad desiti. Nije primetila ništa neobično u partnerovom ponašanju, mislila je da je to veče kao i svako drugo. Sredila se za izlazak, a usledilo je oduševljenje - otkriva izvor za Blic i dodaje:

- Sve je bilo po protokolu, Daniel je kleknuo i otvorio kutijicu sa neobičnim, skupocenim prstenom. Ana je odmah rekla “da” i nije skrivala sreću. Odmah je pozvala najbliže da podeli lepe vesti, usledile su brojne čestitke i velike želje. Kako su odmah posle veridbe pričali, žele da naprave svadbu za 300 ljudi i provesele se sa porodicom, prijateljima i Aninim kolegama, samo još nisu odredili datum. Ćerkica Sena je još mala, a plaši ih i pandemija koja još uvek traje. Svakako, od uzbuđenja nisu stigli da pričaju o detaljima, a biće vremena i za slavlje. Mnogi misle da će možda spojiti prvi rođendan ćerke i venčanje.

Nakon veridbe Ana Sević je i na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je u naručju izabranika Daniela Nedeljkovića, a u opisu fotografije je napisala “da” uz emotikon koji označava beskonačnost, što aludira da sa njim planira da ostane zauvek.

Podsećanja radi, pre Daniela, Ana je bila u braku s Darkom Lazićem s kojim ima ćerku Lorenu. Nakon razvoda Ana i Darko nisu ostali u dobrim odnosima i imali su dosta rasprava u javnosti i zbog ćerke Lorene. I dok je Darko započeo život sa Marinom, Ana se upustila u romansu sa Danielom s kojim je 2020. godine dobila ćerku Senu:

- Hvala dragom Bogu što mi je podario tako divnu i mirnu decu. Obe su zlatne i nemam s njima baš nikakvih problema. Baš bih mogla još petoro da rodim, samo da budu tako dobre kao moje ćerke. Daniel i ja smo razgovarali i oboje želimo veliku porodicu. I njegov otac nas nagovara da imamo što više dece. Kada je prvi put ugledala mlađu sestru, Lorena je rekla: “Mama, ti rađaš najlepšu decu”. Nije mi važno da li će mi treće dete biti muško ili žensko, bitno je samo da bude zdravo. Znam da će mi Daniel pomagati oko svega, kao što mi je sada podrška oko Sene i Lorene - nedavno je poručila medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading