VUČIĆ ČESTITAO JOKIĆU: Ponosni smo na Vas!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

09.06.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Nikoli Jokiću izbor za najkorisnijeg igrača NBA lige, uz želju da ostane na tronu najboljih košarkaša i poruku da je Srbija ponosna na njega.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Aleksandar Vučić

- Najsrdačnije Vam čestitam na tituli MVP-a. Ponosni smo na Vas i na ogroman trud, upornost i borbenost koju ste pokazali u svakoj utakmici, a Vaš uspeh proslavljamo zato što ste uspeli da budete najbolji među najjačima - navodi se u čestitiki predsednika Vučića.

Poželeo je i da Jokićevo prestižno priznanje bude podstrek za sve mlade talente Srbije koji će vratiti zlatni sjaj srpske košarke i mesto koje joj i pripada u svetu tog izuzetnog sporta.


- Želim Vam da ostanete na tronu najboljih košarkaša i da nove generacije slede Vaš primer, u nadi da ćete, kako u Vašem Somboru, tako i u celoj Srbiji, uspeti novim generacijama da prenesete svoja znanja i iskustva - navodi se u čestitki.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Košarkaš Denvera Nikola Jokić proglašen je za najboljeg igrača američke NBA lige u sezoni 2020/21 - na 72 utakmice, na koliko je nastupao ove sezone, prosečno je imao 26,4 poena, 10,8 skokova i 8,3 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading