CELA SRBIJA ČEKA NJEN KOMENTAR, a Marija uživa s pevačicom!!

Autor:

Zabava

18.03.2021

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok cela Srbija čeka obećan komentar na temu diskvalifikovane takmičarke iz "Zvezda Granda" Vanje Knežević, pevačica uživa u sunačanim kalifornijskim danima.

RepublikaFoto: instagram.com/serifovic
Marija uživa u Kaliforniji dok je u Srbiji svi čekaju...

Popunlarna pevačica, Marija Šerifović, obećala je da će dati komentar o izbačenoj takmičarki šou programa Zvezde Granda, ali to obećanje nije ispunla.

Već skoro mesec dana Marija na svom Instagram profilu deli sa pratiocima kako joj je u Americi. Danas je pevačica okačila bumerang sa Jovanom Pajić, koja joj je, kako kaže, jedini prijatelj na estradi. Na bumerangu se vidi kako uz pesmu "La Gitana" dve drugarice uživaju u plaži, palmama i suncu. 

Sa druge strane, pevačica je objavom na društvenim mrežama obećala da će dati komentar o izbačenoj takmičarki, ali je sinoć, samo obrisala tu objavu, ostavivši nas da se pitamo šta se dešava i zašto po Šerifovićeva nije ispunila svoje obećenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Izbačena iz "Zvezda Granda"... Vanja

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading