JAVNO JE PODRŽAO! PEVAČICA DOBILA BLAGOSLOV OD OCA! Marija, oženi se Džejlom!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zabava

27.02.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raduje me što mi je ćerka srećna! Ramovićevu sam upoznao kad su zajedno pevale na koncertu u Kragujevcu. Oduševila me je manirima, kaže harmonikaš.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Marija Šerifović i Džejla Ramović

Otac pop pevačice Marije Šerifović Rajko Šerifović progovorio je o novoj vezi ćerke, pa kaže da bi bio srećan kada bi njegova naslednica stupila u brak sa partnerkom Džejlom Ramović! Harmonikaš kaže da je imao priliku da upozna Ramovićku kada je sa Marijom pevala na njenom koncertu koji je održala u Kragujevcu, pa je za Srpski telegraf potvrdio da ga je oduševila u svakom smislu te reči.

- Odavno je poznato koji pol moja ćerka voli. Mnogo se pričalo o tome da voli devojke i verujem da joj danas niko ništa ne zamera što se toga tiče. Moje dete ima pravo da radi šta hoće, s moje strane joj je sve dozvoljeno! Džejla je bila na koncertu moje ćerke u Kragujevcu. Prelepa je devojka, oduševila me je manirima, harizmom i dobrotom. Kod nje je sve na mestu. Njih dve i treba da budu zajedno, najvažnije je da se iskreno vole. Nikada za Džejlu nisam čuo ništa ružno, zato verujem da ispunjava sve Marijine uslove. Ima sve što moja ćerka želi od partnera - rekao je Rajko za naš list.

 Rajko: Džejla ispunjava sve Marijine uslove, najvažnije je da se iskreno vole!

Pevačicin otac kaže da ga raduje što je njegova ćerka srećna u ljubavi i da će uvek da joj pruža podršku za sve u životu.

- Mojoj Mariji je bog dao sve, a nikada ne daje sve svima. Raduje me što je ona srećna. Svako zaslužuje da pored sebe ima nekog koga voli, pol je u tom slučaju nebitan. Znao sam i ranije za neke veze koje je moja ćerka imala, međutim, čini mi se da su to bile samo prolazne avanture. Ovo sa Džejlom je nešto ozbiljnije i to me iskreno raduje, treba vezu da krunišu brakom. Ne osvrćem se na to šta ko priča jer su i o meni ranije govorili svašta. Te kockar, te pijanica i slično, ali tome ne dajem na značaju - rekao je muzičar.

 

RepublikaFoto: youtube.com/IzProfilaTVGrand

Verica: Bitno mi je samo da je Marija srećna!

Marijina majka Verica Šerifović takođe se oglasila za naš list, pa je ispričala da joj je nebitno s kim je njena ćerka u vezi, bitno joj je samo da je ispunjena i zadovoljna.

- Nikada se nisam previše mešala u ljubavni život svoje dece. To je lična stvar. Onog trenutka kada od mene zatraže savet, uvek bih bila spremna da ga dam. S moje strane su uvek imali podršku i tako će biti dok sam živa. Najvažnija mi je njihova sreća, da su ispunjeni i zadovoljni. Sve ostalo samo dođe. Ljubav ne zna za pol. To je ono što do danas neki, nažalost, nisu uspeli da razumeju - rekla nam je kratko Verica.

 

Spekulacije da su Marija i Džejla uplovile u vezu razbuktale su se kada je Ramovićeva otišla kod koleginice u Ameriku, a komšije su potom primetile da se pobednica "Zvezda Granda" maltene uselila kod Šerifovićeve u stan u Beogradu.

- Marija i Džejla su od sredine prošle godine nerazdvojne. Kad vide neke napise u novinama ili kada ih neko sa strane pita da li su zajedno, one govore da su samo prijateljice. Vidi se da među njima ima nešto više, verujte da svuda idu zajedno. Priznaćete, čak i najbolji prijatelji ne provode toliko vremena jedni kod drugih! Svejedno, bitno je da im je lepo u vezi. Išle su zajedno na planinu, zajedno su bile za doček Nove godine, a čula sam i da su bile zajedno u Americi. Marija Džejli ispunjava svaku želju! Ma neka ih, samo nek se vole, to je najvažnije - kaže za Srpski telegraf Marijina komšinica koja nije želela da joj objavljujemo ime.

 

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Rajko: U bolnici sam, doktori mi seku prst!

Kada smo stupili u kontakt sa Rajkom da bismo ga pitali šta misli o vezi svoje naslednice i njene koleginice, on nam je rekao da trpi velike bolove jer ima problem sa prstom na nozi.

- Zbog povrede sam krajem nedelje bio non-stop u bolnici. Nešto mi se dešava sa prstom, a doktori kažu da će možda morati da mi ga odseku! Zvuči strašno, ali znate kako, bolje jedan nego svih pet. Nadam se da ću brzo da se oporavim od ove povrede - našalio se harmonikaš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
slobodan markovic

27.02.2021 06:57

marija je velika umetnica nas najbolji zenski vokal voljena i omiljena kod publike veliki covek u dusi veliki profesionalac a koga voli ona privatno i skime ce biti to je njena licna stvar skime ce ona biti u cetri zida to je njeno pravo sa svojim zivotom moze da radi cta ona hoce samo neka peva i neka traje a ostalo to je njena stvar

Odgovori 12 23
bambi

27.02.2021 16:14

Odvratno i bolesno.

Odgovori 18 1
Šubara

28.02.2021 09:20

Marija se godinama predstavlja kao negativac. A sada i kao BI i kao lezbejka.

Stefa

28.02.2021 10:07

Marija se baš trudi da je narod, kolege i novinari omrznu.