"DELIJE" GRME: Tandem TRAGIČARA koštao Zvezdu eliminacije od Milana!

Autor:

Sport

27.02.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ispali iz Lige Evrope, uprkos činjenici da nisu doživeli poraz u dva meča protiv "rosonera".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde na meču sa Milanom

I najvećim fudbalskim laicima među navijačima Crvene zvezde jasno je posle dvomeča sa Milanom da bi klub sa Marakane gotovo izvesno bacio italijanskog velikana na kolena da u svojim redovima nije imao "kamikaze" u odbrani u vidu Marka Gobeljića i Radovana Pankova. Svaka čast obojici na zvezdaštvu i borbenosti za voljeni klub, ali na vrhunskom nivou potrebne su ozbiljne partije, a ne diletantizam.

U prvom meču na Marakani Zvezdi je presudio Pankov autogolom i skrivljenim penalom, dok je u revanšu "briljirao" Gobeljić, koji je napravio jedanaesterac, promašio zicer za pobedu, a onda dobio crveni karton zbog neinteligentnog prekršaja.

RepublikaFoto: Starsport
Radovan Pankov protiv Milana

Da je srpski šampion u rotaciji imao po "krštenog" beka i štopera, ostvario bi najbolji rezultat u Evropi još od titule prvaka Evrope iz Barija, a rupe u odbrani ozbiljna su tema kojom bi uprava trebalo da se pozabavi.

Navijači su osuli drvlje i kamenje po Gobeljiću, kog vide kao isključivog krivca za eliminaciju, a jedan od duhovitijih komentara pojavio se na Tviteru: "Ti nisi čovek, ti si greška", što je citat iz pesme koju peva Markova lepša polovina Katarina Grujić.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Tragičar na "San Siru" - Marko Gobeljić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading