EKSKLUZIVNO! ZVEZDA JE MORALNI POBEDNIK: Piksi pravo u CENTAR o dvomeču crveno-belih i Milana!

Autor:

Sport

26.02.2021

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni srpski šampion ostao bez osmine finala Lige Evrope posle drame na "San Siru", a strateg "orlova" je imao samo reči hvale za nastup našeg najtrofejnijeg kluba protiv "rosonera".

RepublikaFoto: Starsport
Novi selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Novi selektor Srbije Dragan Stojković Piksi ocenio je za "Srpski telegraf" da je Crvena zvezda zaslužila prolaz u osminu finala Lige Evrope, kao i da je iz dvomeča sa Milanom izašla kao "moralni pobednik".

Stojković je upitan da prokomentariše eliminaciju aktuelnog srpskog šampiona.

- Moralni pobednici! Crvena zvezda je zaslužila prolaz dalje, ali nije imala sreće - poručio je Stojković, pa dodao:

- Svaka čast na igri, hrabro, motivisano i borbeno. Ispisana je još jedna lepa stranica u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana, bez obzira na eliminaciju.

Piksi je svom voljenom klubu još jednom čestitao na otporu koji su pružili sedmostrukom šampionu Evrope.

- Motivacija je dovedena do krajnjih granica, od početka do kraja. Šteta što je Zvezda ostala bez osmine finala zbog gola u gostima, ali sve čestitke na prikazanom - zaključio je Dragan Stojković Piksi.

Podsećanja radi, crveno-beli su ispali od Milana iako nisu doživeli poraz u dva susreta, a sada se okreću borbi za titulu u Superligi Srbije gde imaju tri boda više od drugoplasiranog Partizana, uz dva meča manje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading