(VIDEO) ŠAKO POLUMENTA DOBIO UNUKU! Pevač za REPUBLIKU PORUČIO: Rodila se dedina lepotica!

Autor:

Zabava

07.03.2021

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šako Polumenta proslavio je rođenje unuke Irije i proširenje porodice za još jednu prelepu devojčicu.

RepublikaFoto: instagram.com/sakopolumenta
Šako Polumenta dobio unuku

Prelepe vesti danas je podelio folker Šako Polumenta. Naime, njegov sin Adis dobio je ćerkicu koju mu je podarila prelepa Azra.

U  domu pevača u Podgorici odmah je krenulo slavlje u čast proširenja porodice. Delove sa proslave Šako je objavio i na društvenim mrežama.

Kako bi drugačije veselje proteklo, ako ne uz hitove ponosnog dete, te su se nizali hitovi od "Dišem za tebe", pa na dalje ...

Foto: instagram.com
Šako pokazao unuku Iriju

- Najsrećniji sam čovek na svetu - rekao je Polumenta za Republiku.

Posle unuke Melani koju je dobio od najstarije ćerke Rijalde, Šako je dočekao da i njegov sin Adis sa izabranicom Azrom postane roditelj.

- Rodila nam se Iria, dedina lepotica. Moja deca Adis i njegova prelepa supruga Azra su našu veliku porodicu učinila presrećnim u vreme virusa i loših vesti. Zahvalan sam im beskrajno jer uvećavaju porodicu decom koja su najveće bogatstvo. Moja Melani i sada Iria su dedine princeze i postaraću se da imaju svu moju paznju i ljubav. Voleo bih da sva moja publika moze da oseti koliko sam srecan i da ja to mogu da podelim sa njima- ushićeno kaže pevač.

 

 

Šako je krajem godine upriličio slavlje za najmlađe dete, ćerku Rijanu koja je sudbonosno da izgovorila rukometašu Aleksi Kolakoviću sinu čuvenog odbojkaškog trenera Igora Kolakovica i priznate bivše rukometašice Sandre Kolaković. Zbog korone, Šako ipak, nije pravio svadbu sinu i njegovoj Azri i rekao je da im to duguje kad se situacija smiri.

 

 

 

Međutim, dolazak Irie u dom Pumenti morao je da obelezi u pesmu u uzem krugu porodice i prijatelja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading