ŠAKO EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU OTKRIVA DETALJE ĆERKINOG VENČANJA: Zbog pandemije smo pravili manju svadbu, nego što sam želeo!

Autor:

Zabava

03.11.2020

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emocije ga još uvek rade.

RepublikaFoto: e-stock agency
Ponosni otac

Rukometas Aleksa Kolaković, koji od prošle godine brani boje Srbije, oženio je Rijanu mlađu ćerku Šaka Polumente. 

Pevač je teška srca, ali ipak zadovoljan zbog sreće svoje mezimice, Rijaninu ruku dao sinu  Igora Kolakovica, dugogodišnjeg bivšeg selektora odbojkaša Srbije. Novopečeni mladenci zajednički život započinju u Francuskoj gde mladoženja igra za Sent Rafael Var od juniorskih dana, a  već dve godine za njihov prvi sastav. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Rijana i ALeksa


- Sreća mojih ćerki Rijalde i Rijane i sina Adisa, kao i unuke Melani je za mene najvažnija tako da im nikada ne bih stao na put. Ovo kažem jer je moj sin trebalo da pravi veliku svadbu koju smo zbog korone odložili, a Rijana i Aleksa nisu hteli da cekaju. Razumem da je to zbog njegovih poslovnih obaveza jer igra u Francuskoj i želeo je da vodi Rijanu sa sobom. Na drugoj strani,  morao sam da je ispratim veselo i da upriličimo svadbu, doduše mnogo manju nego što bi da nije u toku pandemija- rekao je Šako ekskluzivno za Republika.rs

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• Unforgettable moment • ?? @ehfeuro & @rukometnisavez

A post shared by Aleksa Kolakovic (@kolakovic8) on Jan 16, 2020 at 11:00am PST


Popularni pevač je na svadbi upriličenoj u Ulcinju imao specijalni zadatak da bude ponosni otac koji udaje ćerku, ali i onaj koji je mladencima i gostima otpevao najomiljenije pesme.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 years and still counting... ❤❤

A post shared by Aleksa Kolakovic (@kolakovic8) on Mar 19, 2020 at 3:54am PDT

 

Iako umoran od veselja i izliva najsnažnijih i najlepših emocija, Šako kaže da je sada najsrećniji čovek na svetu jer njegova deca pored sebe imaju partnere za ceo život koji ih neizmerno vole i postuju. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading