Druge kritikuje, a svoje kandidate ne ume da nauči kako treba! SLOBA napao KARLEUŠU jer je brutalno IZVREĐALA takmičara "Zvezda Granda"!

Autor:

Zabava

14.12.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Radanović javno je napao Jelenu Karleušu zbog toga što je na surov način ponizila takmičara Edina Albašića (23).

RepublikaFoto: instagram.com/youtube.com
Sloba i JK

Pevač Sloba Radanović  je putem društvene mreže podržao mladog pevača, pa opleo po Karleuši:

- Postoje dani kada ti, jednostavno, sreća okrene leđa. To svakako nije razlog da te "izgrađene zvezde" pljuju, demotivišu i ponižavaju javno. Ti ubijaš! - poručio je.

Očito se Slobin prekor odnosio na Jelenu, koja zaista nije imala nimalo takta kad je krenula sa kritikama:

 

- Imaš odvratnu boju glasa, toliko odvratnu da je pitanje da li uopšte treba da se baviš ovim poslom. Smatram da si jako muzikalan, sa velikim hendikepom odvratnom bojom glasa koja nije komercijalna i nije prijatna za slušanje. Smatram da ne treba da se baviš pevanjem - rekla je Jelena.

 

S druge strane, članovi žirija smejali su joj se kada jedan od njenih kandidata nije umeo da izvede triler koji mu je, prema njenim tvrdnjama, lično ona pokazala kako treba da zvuči. Složili su se da on treba da otpeva sve suprotno tome kako ga je učila i da će tek tada zvučati OK.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading