(FOTO) Žena napisala da je katastrofa što je Džej sahranjen u Aleji: A onda joj Karleuša BRUTALNO ODGOVORILA!

Autor:

Zabava

12.12.2020

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zato što je odrastao u domu, a umro kao legenda koja je ostavila trag na Srbiju i u srcima ovog naroda - napisala je Jelena

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda
Jelena Karleuša

Legendarni pevač Džej Ramadanovski sahranjen je juče u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a ispraćaju princa Dorćola prisustvovalo je više stotina ljudi.

Emotivni ispraćaj nastavljen je i u Džejevom kraju Dorćolu, gde je pomoću projektora na zidu zgrade pušten Džejev koncert, a prijatelji i porodica pevači su i plakali uglas sa njim.

Neverovatan broj poštovaoca Džejevog lika i dela pojavio se na sahrani, ali se i putem društvenih mreža oprostio sa njim, međutim, uvek ima onih koji su protiv nečega.

RepublikaFoto: printscreen/youtube
Džej

Tako je jedan korisnik društvene mreže Instagram napisao da smatra da Džej nije trebalo da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

- Pored Meše Selimovića, Ivo Andića, Milene Dravić i mnogih kultnih velikana... Džej, pevač, dobija grobno mesto u Aleji zaslužnih građana? Neka je njemu večna slava, ali ovo više nema veze s vezom. Poređenje sa tolikim naučnicima, piscima, sportistima, glumcima. Ovo je sve katastrofa - glasio je komentar.

Usledio je odgovor koji je malo ko očekivao, a uputila ga je Jelena Karleuša.

Foto: instagram.com/marija_ramadanovski
Objava Džejeve ćerke Marije

- Zato što je bio svetli simbol jednog mračnog vremena, zato što je svojim nesvakidašnjim glasom i talentom od takve narodne muzike napravio umetnost, zato što je bio pripadnik romske zajednice koji je uspehom pobio sve rasističke i malograđanske predrasude, zato što je život posvetio humanitarnom radu, zato što ga je ovaj narod voleo više od bilo koga drugog u vremenu mržnje i rata. Zato što je bio takav pevač-da bi mu svako od onih koje si navela da su više vredni stegao ruku. Zato što je odrastao u domu, a umro kao legenda koja je ostavila trag na Srbiju i u srcima ovog naroda. E, zato je zaslužio.

 

Nakon ovakvog gesta, Džejeva ćerka Marija Ramadanovski zahvalila se Jeleni putem Instagrama na lepim rečima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mica

13.12.2020 04:00

Mislite da je Jelena Karleusa neka umetnica ili nasa estrada cast pojedinim umetnicima pevacima ,ali se slazem da Dzeju nije mesto sa velikanima poput Ive A ndrica ,Crnjanskog,napisite sta je on ostavio vredno sem par pesama koje su hitovi na kojima je zaradio mnogo novca ZA SEBE.

Čeda

13.12.2020 11:14

A mesto za JK?

Deka

14.12.2020 17:25

I Jelena se nada.