(FOTO) NEKADA JE BILA DUŠAN ILIĆ! Nakon promene pola ova estradna umetnica postala je mega poznata: PLAKALA SAM NOĆIMA JER NISAM IMALA PARE ZA OPERACIJU, A EVO KOJI PEVAČI SU JOJ POMOGLI!

Autor: Alo.rs

Zabava

10.12.2020

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija u šoku.

Foto: Instagram/printscreen

Na Instagramu je procurela fotografija kako je Kleopatra izgledala kada je bila muškarac i zvala se Dušan Ilić.

Kleopatra, “kraljica među prorocima”, izazvala je brojne kontroverze u vezi s tim da li je promenila pol.

Ono što je ostalo nepoznato je da je priznala promenu pola novinaru Nebojši Tošiću iz sarajevskog lista "As", ali pod imenom Dušica Ilić. Tako je 1985. Dušica ispričala kako je doživela tu operaciju i zauvek napustila identitet muškarca pod imenom Dušan. Nakon ovog intervjua, Kleopatra, odnosno Dušica, zauvek je zaćutala o operaciji promene pola.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Koštalo me je mnogo truda i živaca da me okolina prihvati ovakvu kakva sam. Išla sam da pevam iz mesta u mesto, iz kafane u kafanu, sa vašara na vašar. Bio je to mukotrpan i težak put, ali i jedini da preživim. Potajno sam želela da izvršim operaciju, da konačno postanem ono što jesam. Ali, moja želja nije bila dovoljna. Noćima sam plakala kada se vratim iz kafane, gde sam pesmom uveseljavala druge. Plakala sam od nemoći zbog saznanja da ću teško zaraditi novac za operaciju, da će možda mnogo godina proći pre nego što ostvarim svoju najveću i jedinu želju - otkrila je tada za "As" Kleopatra, koja se pevanjem bavila kako bi sakupila novac za operaciju promene pola u nemačkom gradu Vizbadenu, a kako ni kao anonimna umetnica nije zarađivala dovoljno, put do ostvarenja tada najveće životne želje bio je trnovit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Na Instagramu je procurela fotografija kako je Kleopatra izgledala kada je bila muškarac i zvala se Dušan Ilić.

Novčanu pomoć za Dušanovu, odnosno Kleopatrinu operaciju promene pola, kako je navedeno u tekstu, tada su dali mnogi, a najviše pevači poput Šabana Šaulića, Hasana Dudića, Merime Njegomir, Miše Mijatovića, Miroljuba Aranđelovića Kemiša i drugih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading