(FOTO) RAZVELA SE POSLE 14 GODINA BRAKA! Poznata pevačica otkrila: DA NE BI NEKO OD NAS URADIO NEŠTO KATASTROFALNO!

Autor: Alo.rs

Zabava

10.12.2020

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirala!

RepublikaFoto: Promo foto

Katarina Sotirović se razvela od Aleksandra Rašića nakon 14 godina braka.

Kada je pre nešto više od godina dana priznala popularna pevačica je ponosno istakla da je nakon brojnih kriza brak s poznatim košarkašem ponovo stabilan.

Međutim, nedugo potom su shvatili da je za sve najbolje da svako krene svojim putem.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Oboje smo bili svesni šta se dešava, seli smo i složili se da naš odnos ne treba nazivati pogrešnim imenima, šminkati ga, gurati stvari pod tepih i ostajati u braku koji može da preraste u godine agonije i nesporazuma. Shvatili smo da je bolje da se raziđemo na vreme, bez teških reči i svađa, dok neko od nas ne uradi nešto katastrofalno - počela je priču pevačica.

Razvod je ipak bio neizbežan:

- Došli smo do momenta kad smo iscrpeli sve pokušaje da opstanemo, kada smo sve isprobali i videli da to više ne ide, da smo sve lošiji jedno prema drugom, prema sebi. Za razliku od toga kako smo se venčali, posle četiri meseca veze, ludi od zaljubljenosti i usijanih glava, odluku o razvodu smo doneli hladno i smireno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Majko mila

10.12.2020 14:41

Zavija ko sirena hitne pomoci.