Đoganijevi upoznali Slobinu Jelenu, hvale je na sva usta: ONA JE FANTASTIČNA!

Autor:

Zabava

13.11.2020

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je medije iznenadila vest da se verenica Slobe Radanovića, Jelena Đuričanin i majka Lune Đogani, Anabela Atijas poznaju i viđaju u školi koju pohađaju deca ovih dama. Ipak, nije Anabela jedina koja poznaje Jelenu, a prema onome što je izjavila, izuzetno je oduševljena njome.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba i Jelena

Naime, poznata denserka i pevačica Vesna Đogani učestvovala je u jednoj emisiji koja se bavi top listom pikanterija o poznatim ličnostima, a jedno od mesta zauzeli su upravo Sloba i Jelena.

Kako je u medijima objavljeno da Sloba i Jelena otvraju teretanu, gosti emisije su morali da prokomentarišu ovaj podatak u emisije. Na iznenađenje gledalaca, Vesna je imala reči hvale za Slobu, ali i za Đuričaninovu.

- Na stranu Slobin privatni život, dečko se zaista trudi u životu, radi i trenira. Upoznala sam i njegovu verenicu, fantastična i ona devojka je zaista posvećena svom telu - rekla je oduševljena Vesna.

Foto: instagram.com/djogani_vesna
Vesna Đogani

S obzirom na to da su Vesna i Đole Đogani takođe posvećeni vežbanju i zdravom životu, možda baš u Slobinoj teretani nastave sa treninzima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djura

14.11.2020 07:12

Tesko onom koga oni hvale.

Deka

14.11.2020 13:44

Ko se zadnji smeje . . . . . . .