Pet Rajli ponovo u akciji: Majami pravi potez KOJIM POSTAJE FAVORIT ZA TITULU!

Autor:

Sport

13.12.2020

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majami se nikada nije ustručavao da povuče grandiozne poteze kako bi se nadmetao za titulu, pa je takav slučaj i kada je u pitanju dovođenje Džejmsa Hardena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legendarni Pet Rajli ponovo kuje planove kako bi Majamiju doneo još jedan "Leri O'Brajen" trofej

Dok drugi polemišu koje su prednosti i mane trejdovanja za jednog od najboljih košarkaša na licu zemlje, Pet Rajli i Hit već su se bacili u akciju, pa pokušavaju da pronađu način kako da privole "Bradu" na Floridu.

Jeste Harden rekao da bi prešao i u Bakse, i u Filadelfiju, i u Bruklin, ali realno nijedan od tih timova nema čime da privuče pažnju Roketsa, pa bi Majami mogao da spoji Batlera, Adebaja i Hardena kako bi oformio novu "veliku trojku".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rajli je već jednog Ol-stara ubedio da pređe u Hit prošlog leta, kada je Džimi Batler prešao u Majami

Kako prenosi "Majami Herald", predsednik kluba Rajli svestan je da će morati da se odrekne jednog ili više sjajnih prospekata koje Hit ima.

Tajler Hero jeste bi senzacionalan u prošlosezonskom jurišu ka NBA finalu, ali je čak i on na raspolaganju Hjustona ukoliko ga zatraže.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hero jeste veliki talenat, ali je Harden jedan od najboljih na svetu

Realan trejd koj "Herald" sugeriše za Harden jeste Hero, Igudala i Olinik (zbog Hardenovog ogromnog ugovora), jedan ili više od Prešusa Ačijuve, Kendrika Nana ili Dankana Robinsona, i dva pika prve runde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erik Spolstra i Pet Rajli bez sumnje će doneti pravu odluku za Hit

To zvuči kao sića za igrača Hardenovog kalibra, pa je jasno zašto se Majami ne ustručava da pokuša da poboljša učinak od prošle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading