Trener Atlante IMA VELIKE PLANOVE ZA BOGDANOVIĆA: Lojd Pirs ODUŠEVLJEN SRBINOM!

Autor:

Sport

13.12.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lojd Pirs mladi je i perspektivni trener Atlanta Hoksa, čije će obnavljanje biti znatno ubrzano posle dolaska Bogdana Bogdanovića u njihove redove.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Galinari i Bogdanović na klupi Hoksa

Srpski snajper već je i debitovao za novi tim tokom početka predsezone, kada je ubacio devet poena, uhvatio četiri skoka i imao dve asistencije i ukradenu loptu.

Iako je to za našeg reprezentativca relativno skroman učinak, Pirs veruje da će tek videti najbolje izdanje popularnog "Bogija".

- Ne brine me Bogi. Ne brine me da li će pogađati šuteve. Jedan je od najvećih radnika. Trenira posle utakmice i sve radi kao i na meču, u istoj brzini - počeo je Amerikanac, pa je nastavio o Srbinu.

 

 

- Verujem u njegov rad i verujem u njegov šut. Sve će doći na svoje. Igrači treba da se naviknu jedni na druge, to je sve - objasnio je šef struke Atlante. 

– Bićemo još bolji, pogađaćemo šuteve. Galinari će raditi ono što najbolje zna. Galo će često ići na liniju za slobodna bacanja, a ako ga ne budete dobro čuvali, pogađaće svoje šuteve - zaključio je trener Hoksa sa pričom o drugom velikom pojačanju, Danilu Galinariju, koj je potpisao trogodišnji ugovor vredan 65 miliona dolara iako već ima 32 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading