E sada već mogu da jurišaju na titulu: U DENVERU PAO KLJUČAN POTPIS!

Autor:

Sport

08.12.2020

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi nisu imali najbolji prelazni rok, ali je danas tim dobio veoma bitno pojačanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Ekipa Nikole Jokića premašila je sva očekivanja u plejofu prošle sezone, stigavši čak do finala Zapada i ostavivši impresivan utisak.

To nije promaklo ni ostalim timovima u NBA, pa su brže-bolje pohrlili da opustoše ekipu koja igra na malom tržištu i možda nema finansijsku moć da parira najbogatijima u elitnom košarkaškom takmičenju.

Tako su otišli i Mejson Plamli, i Tori Krejg, pa i sjajni Džerami Grant, koji je neobjašnjivo izabrao Detroit za 60 miliona dolara iako mu je Denver nudio isti novac da ostane i da se nadmeće za titulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Monte Moris potpisao je novi trogodišnji ugovor sa Nagetsima

Plašili su se Majk Meloun i njegov stručni štab da bi mogli da ostanu bez još delova iz rotacije, nagađalo se da bi i Monte Moris mogao da napusti klub, ali se to ipak nije desilo, već je odlični plejmejker potpisao novi trogodišnji ugovor.

Njegov paraf vredan je 27 miliona dolara, ali bi on sa ostvarenjem bonusa mogao da ga "pregura" preko deset miliona po sezoni.

 

Tako će naš "Jokara" imati još jedno poznato lice da mu čuva leđa dok se Ar Džej Hempton, Fakundo Kampaco i ostala pojačanja ne uklope, pa sa verom u boga da dogodine slavimo prvu titulu Denver Nagetsa i Nikole Jokića!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading