KAKAV ĐILKOŠ: Ekipa mu je U RASULU, ALI NJEGA VIŠE ZANIMAJU STRIPTIZETE!

Autor:

Sport

07.12.2020

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hjuston Roketsi nalaze se na korak od propasti pred početak nove sezone, ali njihova prva zvezda za to izgleda ne mari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden sve je bliži izlaznim vratima u Hjustonu

Klub iz Teksasa ponovo nije stigao ni do finala zapadne konferencije u plejofu, upravo je trejdovao Rasela Vestbruka u Vašington, a sada mora da se nosi i sa neprikladnim ponašanjem najboljeg igrača.

Okupljanje pred početak priprema bio je zakazan za danas u Hjustonu, ali Hardenu tamo nije bilo ni traga ni glasa.

U želji da prikriju neizbežni skandal, Roketsi su izjavili da ga nema zbog protokola u vezi sa koronavirusom, ali su snimci iz jednog strip-kluba u SAD ubrzo otklonili sumnju o njegovoj lokaciji.

Umesto u Hjustonu, Harden je snimljen u Atlanti, gde se provodio u društvu igračica. Bez ikakvog poštovanja propisanih mera, prva zvezda Roketsa je bila u kontaktu sa ljudima, ali i bacala pare po klubu, što mu mnogi zameraju.

 

 

Džejms Harden ima još dve godine ugovora sa franšizom iz Teksasa, ali se sve češće može čuti da želi da promeni sredinu. Nezvanično, on je zatražio trejd pred početak nove sezone, a tim ne planira da mu ispuni tu želju.

Ubrzo nakon pojavljivanja snimka na društvenim mrežama, sjajni bek se oglasio na Instagramu, ali je na svoj stori stavio samo jedan smajli.

 

 

Imajući u vidu koliko nepoštovanje je pokazao, veoma lako bi mogao da se nađe u novom okruženju pre nego kasnije.

Kamen spoticanja mogla bi da bude njegova cena, pošto uprava Hjustona za Hardena traži "kraljevski otkup", kako su sami naveli.

 

 

 

Ipak, zainteresovanih ima, pominje se Bruklin kao najrealnija destinacija, pa bi uskoro mogli da vidimo Duranta, Irvinga i Hardena zajedno u pohodu ka NBA tronu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading