PALA OSTAVKA: Šta će biti sa posrnulim SRPSKIM VELIKANOM?!

Autor: Sportski žurnal

Sport

06.12.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Upravnog odbora kluba Nino Došen Majkić se povlači, a to je saopštio saradnicima.

RepublikaFoto: Vladan Lukić
OFK Beograd

OFK Beograd nema struju, grejanje, a uskoro će ostati i bez predsednika.

- Poverio sam se predsedniku Skupštine Ljubiši Đuroviću, saopštio neopozivu odluku o povlačenju na kraju polusezone i za predsednika predložio potpredsedika – Vladana Sekulića, generalnog direktora "Laste", jedino sposobnog da finansiranje kluba reši sistemski. Složio se iz prve… videćemo- rekao je "Sportskom žurnalu".

Posrnuli velikan srpskog fudbala trenutno se takmiči u trećoj ligi, ima amaterski status i na tabeli zauzima 12. poziciju, bez realnog izgleda da se sledeće godine vrati u drugi rang, Prvu ligu Srbije.

- Pojedini se pitaju: zašto je OFK Beograd 12, umesto da zapitaju – kako se uopšte takmiči!? Da ne bude, ipak, sve u crno obojeno: kadeti su zaposeli prvu poziciju, omladinci prebrinuli eventualnu brigu u vezi ostanka u elitnoj ligi Srbije. Uprkos tragičnim događanjima, od rukovodstva ničim izazvanim komunalnim nevoljama. Ali… kome da pričaš, sad?!.

RepublikaFoto: Vladan Lukić
Nino Došen Majkić

Došen Majkić je izglasan za predsednika UO kluba u leto 2018, kaže da je zategao dug od 4.7 miliona evra, blokade tužbama igrača i trenera u iznosu od 35.000 evra...

- Ponosan sam na moj tim, na sebe… naravno, što smo pre 27 meseci sprečili gašenje OFK Beograda, uveli u normalne i pristojne tokove poslovanja, zaposlenima vratili bar mrvu dostojanstva… Nedovoljno, znam kao i što već rekoh da je za iskorak potrebno sistemsko rešenje- dodao je Došen Majkić za "Sportski žurnal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading