Rešen posao sa KLJUČNOM KARIKOM: Denver od sada JOŠ JAČI!

Autor:

Sport

13.12.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi rešeni su da osvoje NBA titulu sa Nikolom Jokićem, pa ne žale novce kako bi to ostvarili.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Denver Nagetsi produžili su saradnju sa ključnom karikom u timu

Svesni su u ekipi iz Kolorada da nije sve u igračkom kadru, pa shodno tome povlače poteze kako bi osigurali celokupno zdravlje kluba.

Bilo je promena i među igračima, klub su napustili Mejson Plamli i Džerami Grant, bilo ih je i u upravi, gde je Arturas Karnišovas izabrao da pređe u Čikago, ali je jedna ključna promena izbegnuta, i to za dlaku.

Upravo je Karnišovas umalo Denveru ukrao ključnu kariku, čoveka bez kojeg odbrana Nagetsa ne bi ni postojala, ali je ipak ljubav prema klubu legendarnog Vesa Anselda ubedila da ostane i da sa "Jokarom" i drugovima još jednom juriša na "Leri O'Brajen" trofej.

Anseld je u stručnom štabu Majkla Melouna već šest sezona, najbolji mu je prijatelj i odbrambeni genije, pa nimalo ne čudi činjenica da je on uz novi ugovor dobio i unapređenje, pa je sada faktički "zamenik šefa stručnog štaba".

- Ne poznajem skoro nikoga ko je više zaslužio unapređenje nego Ves. On je jedan od najvrednijih ljudi koje sam ikada upoznao, u NBA i šire, i zadovoljstvo mi je što ćemo nastaviti saradnju koja traje još od 2015. godine. Uprkos tome, kao što sam već mnogo puta govorio u prošlosti, smatram da Anseld već godinama zaslužuje poziciju glavnog trenera, pa se nadam da ćemo moći da mu pomognemo da ostvari taj san - istakao je Majk Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading