Sneki ima najduže NOGE na estradi, a sada otkriva kako održava SEKSI liniju: Tajna je u SRPSKOM KODU!

Autor: Blic.rs,Republika.rs

Zabava

15.10.2020

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seksi i u šestoj deceniji.

RepublikaFoto: Promo foto
Snežana Babić

Snežana Babić Sneki vlasnica je najdužih nogu na estradi, zbog kojih su mnogi izgubili glavu.

Pevačica je zašla u šestu deceniju, ali to se na njoj i ne vidi, te su se mnogi zapitali koja je tajna njenog atraktivnog izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#starigrad #trieste❤❤❤

A post shared by Snezana Babic Sneki_official (@snezanababicsneki) on Jun 19, 2019 at 11:14am PDT

 

Sneki otkriva kako održava seksepilnu liniju:

- Ne koristim nikakve detokse organizma. Gurman sam i volim da jedem i vodim se tim da u odnosu na to koliko ste aktivni morate i da pojedete toliko. Neko sam ko stalno aktivno vežba. Imam svoj program. Ne koristim sprave i tegove, moje opterećenje je isključivo moje telo. Postoje vežbe gde možete sa jednom stranom tela da opteretite drugu i to vam je dovoljno. Ne volim ništa što je prenabildovano, sve volim proporcionalno i normalno, da sve bude skladno. Ako imate genetsku predispoziciju, to nije nimalo teško – kaže pevačica za Blic i dodaje da zasluge duguje i dobroj genetici.

- Naučno je dokazano da genetika igra ogromnu ulogu, a moj genetski kod je jako dobar. Generalno, mi kao narod imamo poseban kod koji je enigma za mnoge. Zato nas i mnogo vole, jer smo lep narod. Posetim kozmetičara s vremena na vreme, ne volim da preterujem ni u čemu. Imam svoj način negovanja lica i dekoltea, jer su to delovi tela jako važni za ženu. Treba obratiti pažnju na korišćenje prirodnih maski za lice. Naravno, postoje i mezoterapije, koje možete ponekad uraditi. Jako su bitni vitamini D, B i C i njih treba uvrstiti u ishranu, jer su blagotvorni za kožu i opšte zdravlje organizma- objasnila je Sneki.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading