Ana Mihajlovski za Srpski telegraf otkriva: Plaši me život nakon pandemije!

Autor:

Zabava

01.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka TV Pink Ana Mihajlovski, kojoj se osmeh i beskrajni šarm zaštitni znak, trudi se bude pozitivna i u danima koji su veoma teški kako za građane Srbije, tako i za ljude širom svet

RepublikaFoto: instagram.com/an_amihajlovski
Ana Mihajlovski

U susret Prazniku rada Ana je otkrila kako provodi dane u karantinu, ali i sa kojim se strahovima suočava.

Kako provodiš praznike? Da li voliš da otputuješ za 1. maj ili si uglavnom kod kuće sa porodicom?

- Uglavnom putujemo, međutim, sada mi je najsigurnije da ostanem u našoj bazi, odakle mogu pravovremeno da reagujem u skladu sa situacijom, koja se menja iz dana u dan, i u pravilima svakodnevnog života, a i poslovanja.

Da li više uživaš u radu ili si tip osobe koja je rođena samo za uživanje i odmor?

- Za mene je odmor psihičko rasterećenje bez obzira na mesto boravka i neobično je da sam to imala u prethodnom periodu jer je svet prosto stao i naterao i sve nas da stanemo. Inače, više sam tip osobe koja se stalno bavi nečim.

RepublikaFoto: instagram.com/an_amihajlovski
Ana Mihajlovski

Šta za tebe znači 1. maj?

- Za mene 1. maj označava dan borbe za osnovna ljudska prava svakog radnika. To je dan kada građani treba da traže od svojih vlasti razvijanje i poboljšanje Zakona o radu, kao i generalno bolje uslove rada.

Kako provodiš vreme u izolaciji?

- Razmišljam da unovčim znanje koje sam stekla u kuvanju tokom ovog perioda... Možda pekara (smeh).

Da li se pridržavaš mera zaštite i šta te najviše plaši?

- Pridržavam se mera zdravog razuma i sada kada su ove zvanične mere popuštene malo. Najviše me plaši život posle korone. Videćemo kako će se mnoge vlasti u svetu, pa i naša, postaviti prema svom narodu i kakve mere će doneti kako bi pomogli svojim građanima i privredi svoje zemlje. Ono što sledi svetu nije se dogodilo od velike depresije i niko nije bio spreman na to... Na kraju, videćemo i koliko su uspešne sve mere bile, a šta su njihove posledice, te posledice me plaše.

RepublikaFoto: instagram.com/anamihajlovski_official
Bavim se decom i kućnim poslovima

Kako usklađuješ poslovne i roditeljske obaveze s obzirom na to da deca pohađaju onlajn školu u ovom periodu? - U ovom periodu, s obzirom na situaciju, moj jedini posao je da se bavim njima, tako da jedino što usklađujem trenutno jesu džoger i usisivač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
leonida

01.05.2020 19:45

Lepo od vas sto ste nam preneli jedno takvo duboko razmisljanje !