(FOTO) Pre dva dana Zorana je izgubila brata zbog KORONAVIRUSA, a sada je i ON umro: Pevačica se raspada od BOLA!

Autor:

Zabava

04.04.2020

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorana Pavić pre samo dva dana doživela je porodičnu tragediju, kada je njen brat Vlada Bjelogrlić preminuo od poslednica koronavirusa. Danas se potresnom porukom oprostila i od Miroslava Gajića, čuvenogMiše Tumbasa, navijača Partizana koji je pronađen mrtav kod kuće.

Foto: Instagram.com/zourana_guevara
Zorana Pavić

- "Kada umrem sahranite mi telo, sve na meni nek' bude crno-belo", čuvena grobarska... Svi smo mogli da izostanemo sa neke utakmice, on nikad. Nema neopravdani. Čuveni Miša Tumbas! "Ej mala, vrati one pramenove, baš se slažu, crno- beli." Putuj legendo, navijaćeš ti i odozgo - napisala je Zorana uz objavu na Instagramu, u kojoj je otkrila i kako joj je Miša svojevremeno govorio. 

Podsetimo, telo navijača Partizana pronašla je žena koja mu nosi lekove i hranu. Pošto se Miša nije odazivao pozvala je Hitnu pomoć, a oni su po ulasku u kuću konstatovali smrt. Bio jedan je od najpoznatijih navijača pomenutog kluba i prisustvovao je gotovo svakom meču klubova iz crno-bele porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading