Sekulićevoj je zdravlje OZBILJNO ugroženo: Trpi nesnosne bolove, neće dočekati operaciju!

Autor: Alo

Zabava

02.04.2020

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić trebalo je da bude operisana u martu, ali zbog celokupne situacije sve se pomera.

RepublikaFoto: Promo
Goga Sekulić

- Kičma me i dalje veoma boli zbog silikonskih grudi. Posebno zbog toga što Vasilija stalno nosim, ali šta ću, ja sam takva majka, ništa mi nije teško kada je moj sin u pitanju. Još uvek ne znam gde ću obaviti operaciju smanjenja grudi. Tražim nekog dobrog specijalistu koji će to odraditi perfektno. Konsultovaću se sa prijateljicama koje su to radile. Možda se odlučim za nekog doktora u Švajcarskoj, a možda to bude bio neko iz Beograda - kaže pevačica koja inače živi na relaciji Beograd - Cirih, ali se ne žali da to utiče na njen brak.

- Mnogi se pitaju kako opstajemo, ali nama ide dobro. Zasad nema problema u braku. Imamo poverenja jedno u drugo i to je najbitnije. Ne drma me ljubomora kada smo razdvojeni, ali ni njega. On zna čime se ja bavim, to je prihvatio i nema problem s tim. On ima više razloga da bude ljubomoran na mene, jer je moj posao takav da sam stalno okružena muškarcima, ali nije. Svestan je i da ne mogu u svakom momentu da mu budem dostupna. Ne mogu da mu se javim u toku nastupa, na primer - objašnjava Goga, koja je zadovoljna i kako njena karijera funkcioniše.

- Nedavno sam izdala pesme koje su sada moderne i mislim da sam se u tome dobro snašla. Oduvek sam bila pop-folk pevačica i mogu da koketiram sa raznim žanrovima. Nove pesme će biti u stilu koji meni najbolje leži i u kojem me je publika zavolela. Što se tiče nastupa, malo sam povukla ručnu. Radim po tri, četiri nastupa mesečno i to mi prija. Iskreno, želim da budem što više sa sinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading