Pred nastup na festivalu "Ulaz": Ana Bekuta otkrila na koji način je drastično smršala!

Autor:

Zabava

03.07.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta sprema veliki spektakl za svoje fanove.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Ana Bekuta

Ona će, kao većina svojih kolega, što iz folk, što iz pop branše, nastupati na najnovijem muzičkom festivalu "Ulaz".

"Ulaz" će se održati u otvorenom prostoru Beogradskog sajma, a pevačica je za Republika.rs izjavila da će publika koja bude posetila njen nastup biti i više nego zadovoljna.

- Ja ću pevati 13. uveče, pripremila sam repertoar. Radujem se nastupu kao i uvek, ovaj festival je jako lepo osmišljen i ima za svakoga po nešto i lepo je sto su se organizatori setili da zadovolje ukuse svih slušalaca. Verujem da će biti jako posećen lepo je to što će biti na otvorenom. Nešto što je omladini dobro meni se ne sviđa i obrnuto, al' neka to je normalno mora neko vreme da prođe da ljudi shvate šta je dobro i lepo je sto se razlikujemo za sada - rekla je legendarna folk pevačica, a na pitanje da li će uz nju na nju na nastupu biti i partner Milutin Mrkonjić, odgovorila je potvrdo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ana Bekuta

- Milutin je moj navijač i verni pratilac, nikada u Beogradu nije propustio moj nastup - istakla je ponosno i zadovoljno pevačica.

Na našu konstataciju da je vidno smršala, ona je otkrila koja je tajna njene vitke linije.

- Smršali smo samo redukovanom ishranom i vrllo pazimo na ishranu sada ne idemo po kafanama. Listu zahteva nemam, tražim samo vodu i eventualno neku kafu. Milutin je organizaciono super pa će i moj rođendan organizovati, a sto se romantike tiče, on i ja sedimo kući, ja čitam knjigu, on gleda vesti i verujte to mi je najromantičnije veče i jako mi je lepo i drago zbog toga. Pred nastup ne jedem što zbog dijafragme, što zbog haljine posle tri popodne - rekla je Ana Bekuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading