Liči na Nevenu Božović, a da li će je prevazići? Ovo je Dženi, mlada pevačka zvezda!

Autor:

Zabava

25.06.2019

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valjevčanka Jana Sekulić, poznata pod umetničkim imenom Dženi (Janne) već osvaja publiku na jutjub kanalu, obzirom na to da njena pesma "Solo" na ovom kanalu ima 85.000 pregleda, ali se ova pevačica tu neće zadržati.

Foto: youtube.com/TOXIC TV
Nova muzička zvezda... Jana Sekulić Dženi

Pesmu "Solo", Dženi je izdala prošlog leta u saradnji sa Markom Gajićem i Vesnom Sablić, a sada sprema novi projekat:

- Pevanjem sam počela da se bavim sa 7, 8 godina, a moja prva pesma je "Solo". Uskoro planiram da izdam novu pesmu pod nazivom "Smanji doživljaj", u saradnji sa Srđanom Vujićem - otkriva mlada muzičarka koja osim što dobro peva, svira gitaru i klavir.

Foto: youtube.com/TOXIC TV
Liči na Nevenu Božović... Dženi

Iako je svesna da muzički pravac za koji se opredelila poslednjih godina nije "na ceni",  Dženi tvrdi da je to neće sprečiti da uspe u ovom poslu:

- Iskreno, ne znam kako ću steći popularnost, ali ovo je muzičiki pravac koji volim i u tome sam se pronašla i zaista uživam u stvaranju muzike - tvrdi Jana koja ima iskrene ambicije o saradnji sa domaćim muzičarima:

- Volela bih da sarađujem sa Bojanom Vuturišević i "Zemljom Gruva", zaista cenim njihov rad i dopada mi se muzika koju sviraju. 

Obzirom na to da veoma liči na našu poslednju predstavnicu na pesmi "Evrovizije" Nevenu Božović, Dženi smo pitali da li je toga svesna, kao i da da li joj se ona dopada:

RepublikaFoto: youtube.com/Nevena Božović Official
Već ima naslednicu... Nevena

- Da, znam da ličim na Nevenu. I muzički pravac Nevenin i moj je sličan, mada moram da priznam da je nisam mnogo slušala, ali mi se dopadaju njene ideje, kako u muzici tako i u izgledu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading