Pokidani od bola: Dok Andreana Čekić uživa sa dečkom, evo kako njegova žena i dete provode Vaskrs!

Autor: Alo.rs

Zabava

29.04.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Andreana Čekić i ne mari za osude javnosti i brojne negativne komentare, već i dalje uživa u ljubavnoj romansi sa Markom Miloševićem, inače oženjenim muškarcem.

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Andreana i Marko...

Nakon što se sve saznalo, kada je Markova žena Marina rešila da javno progovori o pevačici koja joj je, kako tvrdi, otela muža, Andreana i njen dragi se ne razdvajaju - zajedno rade, pojavljuju se u javnosti i proslavljaju praznike.

Marko je, uprkos što kod kuće ima suprugu i ćerkicu, Uskrs rešio da provede sa Andreanom i svojom familijom, a ne sa ženom i detetom, što nam je Marina potvrdila.

- Ovo je za mene bio najtužniji Uskrs do sada. Provela sam ga sa detetom, bez njega... U mom i Markovom odnosu se ništa nije promenilo, a on je praznik proveo zajedno sa Andreanom, sa njegovom porodicom - priznala je utučena Marina.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana i Marko, srećno zaljubljeni...

Evo kako je ćerki objasnila da sa ocem neće provesti Uskrs.

- Velika je, razume celu situaciju. Ona mi je najveća podrška, a i ja njoj, činimo jedna drugoj sve da nam bude što lakše, pa o tome malo i pričamo - iskrena je Marina

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danijela

01.05.2019 08:04

Tuga. Dete će imati psihičke posledice. Otac me je ostavio 6 meseci sa majkom. Vratio se ali i danas, posle 60 godina, me srce boli kad se setim.